El teu primer cop?

Provar un esport nou pot ser descoratjador, independentment de si teniu 6 anys, 36 o 66 anys. Vam elaborar una llista amb les preguntes més freqüents del primer cop per ajudar-vos a desplaçar-vos des del vostre allotjament a les pistes amb la menor ansietat possible. Per descomptat, si teniu preguntes que no hem respost, el nostre personal està aquí per ajudar-vos. Truqueu-nos al 619 205 565

Com començar?

Ja has reservat un viatge a Vallter 2000, així que ja has fet el primer pas. Ara et donarem tota la informació que necessites per gaudir del temps a les nostres pistes.

Què he de portar?

El temps a la muntanya pot canviar en un instant. És important, està preparat per a diverses condicions meteorològiques. El nostre millor consell és vestir-se per capes perquè pugueu afegir-les o treure-les segons necessiteu durant tot el dia. També es recomana portar: 

  • Mitjons absorbents de llana o d’altres materials que no siguin de cotó: és possible que tingueu la temptació de portar dos parells de mitjons, però ho desaconsellem, ja que els mitjons poden fer-vos mal als peus si es doblen a les botes. 
  •  Sempre s’han de portar guants o guants aïllats i resistents a l’aigua, fins i tot en dies més càlids. Eviteu portar guants de punt o manoples, ja que es mullaran i no us mantindran les mans calentes.
  • Un gorro càlid, o millor encara, un casc. Un casc us mantindrà el cap calent i us protegirà. Al lloguer d’esquí teniu cascs disponibles per llogar si no en teniu.
  • Una jaqueta resistent a l’aigua amb coll alt.
  • Pantalons d’esquí resistents a l’aigua o un mono de neu per mantenir-se calent i sec.
  • Ulleres de sol o màscara: a una alçada elevada, el sol és extremadament fort i el seu reflex fora de la neu pot fer mal als ulls. Protegiu-los dels raigs del sol i d’altres elements amb unes bones ulleres de sol o màscara de neu.

Quin tipus de classe he de reservar?

L’escola d’esquí ofereix diverses classes per a totes les edats i capacitats. Oferim classes particulars i en grup per a adults i nens. Truqueu a la nostra escola 619 205 565, per parlar amb nosaltres i us puguem ajudar a determinar la millor classe per a vosaltres.

Quant costarà una classe?

Realitzar una classe amb un instructor de l’escola d’esquí i Snowboard de Vallter 2000 pot ser una de les millors inversions que podeu fer quan apreneu a esquiar. Consulteu la nostra pàgina de classes per obtenir més informació sobre preus.

No tinc esquís ni taula de snow, on puc aconseguir el meu equip?

Podeu llogar tot el que necessiteu al lloguer que trobareu a la mateixa estació. Els seus experts in situ asseguraran que estigueu preparats amb tot el material necessari per a un dia d’èxit a les pistes. 

Necessito comprar forfet?

És molt recomanable que compreu el forfet, per poder utilitzar els remuntadors i cintes de l’estació, així com adquirir l’assegurança a les pistes. 

A quina hora he d'arribar a la muntanya?

Aquí teniu un consell privilegiat: reserveu la vostra classe en línia amb almenys amb dos dies d’antelació. 

Les classes comencen a les 9 del matí. Assegureu-vos de presentar-vos amb l’equip preparat; si necessiteu ajuda, els instructors sempre estaran disponibles per ajudar-vos a garantir un ajust i un funcionament adequats del vostre equip d’esquí.

On puc anar per la meva classe d'esquí?

Totes les classes es reuneixen a la base de l’estació,  just al costat d’on es venen els forfets, veureu que els professors estan esperant els seus clients,  pregunteu pel seu nom. A la taquilla de l’escola us diran el nom del vostre professor/a, igualment en el tiquet que us donaran ho posarà. 

Què hauria d'esperar?

Haureu d’esperar aprendre l’esport en un entorn segur i encoratjador, amb una bona possibilitat d’enamorar-vos de l’esport i conèixer també amics nous. Totes les nostres classes es basen en el model d’ensenyament professional, amb els professors certificats.

Què significa això per a vosaltres? Vol dir que els nostres professors se centren en el client (és a dir TU!) I en modifiquen constantment el pla de classes per satisfer les vostres necessitats. Les classes comencen amb una comprovació exhaustiva de l’equip per assegurar l’ajust adequat i la comprensió en terrenys plans i progressar lentament, introduint noves tasques i terreny només quan estigueu còmodes i preparats.

Hi ha alguna cosa més que hagi de fer?

Recordeu que, tot i que fa fred esteu fent un bon entrenament i utilitzeu músculs diferents dels que utilitzeu quan camineu, correu o aneu amb bicicleta, de manera que gastareu més energia del que creieu.  Per tant, és important l’alimentació i la hidratació!

Però potser, el més important és DIVERTIR-SE!